image
ImageImage
Image
Image
Image
Image
 

Lønpak og montage

Som underleverandør tilbyder vi at udføre et bredt udsnit af pakke- og montage opgaver. Vi tilbyder montage og samling af metal og plastemner, samling og limning af papir og pap produkter samt elektromekanisk montage med tilhørende test. Ligeledes gennemfører vi reparation og/eller sortering af emner.

Vi gennemfører kvalitetskontrol i henhold til kundens ønsker omkring indgangskontrol, løbende proceskontrol og færdigvarekontrol.

I vort samarbejde med kunderne tilstræber vi os på løbende at rationalisere og effektivisere processer og arbejdsgange for at sikre lavest mulige produktionspriser. Vi vurderer mulighederne for delvis eller fuld automatisering af processerne.


 

 

Hvis du har et problem her og nu, hjælper vi gerne med dags varsel.

Coloc er beliggende i Hadsund ved Mariagerfjord 30 km nord for Randers.

Vi kan indenfor 1 times kørsel levere varer i det meste af Øst- og Nordjylland.


 

 

 

 

Vi kan tilbyde at hjælpe med logistikløsninger, hvor vi bestiller og lagerfører varer for vore kunder. Vi har et samarbejde med Hadsund Lagerhotel, som er beliggende lige ved siden af os.

Vi tilstræber en tæt dialog med kunderne og etablerer et samarbejde med et minimum af bureaukrati. Vi tilbyder et samarbejde baseret på tillid og fleksibilitet.

Ønsker du flere informationer kan du kontakte os her og vi kommer gerne på besøg og fortæller hvad vi kan tilbyde.